Gefeliciteerd Pien

30 november 2005

Nibbit

Nibbit

Hallo Pien,
Wat een leuk nieuws, jarig geweest! Van harte Gefeliciteerd
Nog vele jaren toegewenst, met vele Wortels en Kadootjes,

 

Meneer Vos

Meneer Vos is the Boss

Gefeliciflapstaart Pieniemienie!

 

 

 

leentje

leentje

Lieve Pien,
Nog heel veel gezonde en vrolijke jaren als Admin.konijn en jezelve!

 

Duvel

Duvel

Gefeli! En wat betreft het zingen: pootjes over je oren helpt!

 

 

 

Ziggy

Ziggy

2 jaar!!!! Wow nu heb ik wel eerbied voor je, Pien. Dan heb jij al veeeeeel meer dingen meegemaakt en gezien dan ikke en dus weet je ook veel meer.

 

 

Pien

Pien

Bedankt allemaal! En voor Meneer Vos ook Vele Citaties, omdat hij nu officieel een “berucht konijn” is! Trouwens, Arie is dat ook al, zegt Grootkonijn!  Maar goed ja, twee jaar worden is toch wel een gebeurtenis .. en ik voel me opeens wel anders .. een beetje raar .. of zou het door de boerenkool komen?! Maar wat ik me dus afvraag: is het nu al tijd om mijn Houten Biografie te schrijven, of moet je daar nog een paar jaar mee wachten?

arie

arie

O, Lieve Pien!!
begin vooral aan je autobio!

 

 

Nibbit

Nibbit

Hallo Pien,
Je bent nooit te jong om je Biografie te schrijven!
Kijk, je kunt dan ieder jaar een Up-date doen, da’s meteen goed voor de recettes (een moeilijk woord voor Veel Wortels Ontvangen). Overigens, je kunt ook een Graaf aanstellen: iemand die jouw Bio voor je schrijft

Pien

Pien

Maar waar vind ik zo’n Houten Bio Graaf? Kobus is de laatste tijd niet meer zo bezig met graven – Grootkonijn kan wel heel aardig gaten graven, maar als ik hem mijn Bio laat Graven ben ik bang dat hij er van alles bij fantaseert, zoals gebruikelijk! Straks laat-ie me nog afstammen van een hamster of zo! Maar ik ga die Bio wel in gedachten houden – ik ben zojuist al begonnen met Bio Logische Rozijnen Koekjes! Hmm, rozijnen rijmt op konijnen, dat zal wel geen toeval zijn.
Pien (houdt van Logische Bio Rozijnen).

Nibbit

Nibbit

Haha Pien!
Ik lig he-le-maal in een deuk, zou het misschien kunnen, ik bedoel, misschien een beetje hoor, dat jouw fantasie ook aan het Hollen is …… Maar ik begrijp je zorgen ten aanzien van Kobus of je Grootkonijn als je Bio Graaf wel.
Misschien kun je een advertentie zetten op het Net ‘Konijn zoekt …. ‘