Leentje for President

17 november 2005

Meneer Vos

Meneer Vos is the Boss

Ze is nog maar kort op het forum, maar raken jullie ook niet steeds meer onder de indruk van mevr. drs. ir. DaLeentjeLama? Haar schier oneindige kennis en capaciteiten maken op mij een zeer diepe indruk. Ik ben helemaal geïmponeerd. Ze weet eigenlijk bijna alles en ze is nog mooi en aardig ook. Ik zou bijna zeggen ‘Leentje for president of the Dutch Rabbit Federation’! Ik weet dat ik daarmee een paar andere gegadigden vast frustreer, maar ik zeg maar zo: ‘de beste moet winnen’. Tja, ik ben ook gewoon een beetje verliehiefd, een beetje verliefd.

leentje

leentje

O, Ik bloos een beetje. Zulke mooie post, en zulke lieve woorden. Wonderlijk, voor de eerste keer in mijn leven heb ik weinig tekst en staar ik minuten achter elkaar naar een wortel, terwijl mijn gedachten ergens anders zijn.

 

Meneer Vos

Meneer Vos is the Boss

Leentje,
Knuffelpeentje
Ze is me er eentje

 

 

arie

arie

Leentje zit al twee dagen enigszins dromerig voor zich uit te kijken. Wat zou er aan de hand zijn? Meestal is ze alert en actief of ze heeft ergens een mening (of twee) over. Arie daarentegen dribbelt wat rond, zit regelmatig achter de monitor van het toetsenbord en heeft een uitgesproken slecht humeur. Ik zal ze maar eens wat afleiden met Wortel en Voer. Annelies GK van Leentje en Arie

Meneer Vos

Meneer Vos is the Boss

Ah, ik zal Meneer Vos zeggen dat hij niet moet stoken in een goed huwelijk. Ik denk dat hij zich wat mee laat slepen door z’n emoties. Misschien moeten we toch maar in overweging nemen een vriendinnetje voor hem te zoeken. GK Willemijn

 

leentje

leentje

Maar ik zie Leentje wel blij kijken! Al die mooie teksten van meneer V. Ze is niet gehuwd met Arie, hij is de goede huisvriend! Zie ik toch dat Leentje een Reisplanner aan het bestuderen is. En gisteren vond ik ook mijn NS-kortingskaart in haar hokje! Vermoedelijk wil ze een uitstapje maken naar Meneer Vos. O, die ziet haar aankomen, zeg. Tantannelies GK Leentje/Arie zonder kortingskaart, alhier

Meneer Vos

Meneer Vos is the Boss

Ha Leentje,
De appelsap en wortelsnacks staan klaar, en ik sta met m’n neus tegen de schuifpui om te kijken waar je blijft.

 

 

leentje

leentje

Ik ben al aan het sparen voor een treinkaartje, lieve meneer Vos! Weet alleen niet of ik in de categorie Railrunnerkinderkaartje val. Ik kan tamelijk snel lopen, al zeg ik het zelf, ook op de rail denk ik, al wil ik er liever comfortabel boven zweven. Op zo’n RRkaartje staat trouwens een Haas afgebeeld, dus ik denk dat ik wel in die categorie (RR) val.

Meneer Vos

Meneer Vos is the Boss

Oh, had je nog niet genoeg geld? Ik dacht dat je verdwaald was. Ik zal je de route beschrijving geven vanaf het station: eerst rechtdoor langs de vieze vuilnisbak, dan het parkje in met links gras en een lekkere treurwilg. Dan een hele tijd rechtdoor, langs 20 kastanje bomen, rechtsaf bij de eendenvijver met de lekkere paardenbloemen. Uitkijken bij de weg en oversteken en dan naar rechts langs de coniferen, door het hekje en aanbellen! Tot snel

leentje

leentje

Ja, lieve Meneer Vos, dit is een duidelijke routebeschrijving! Ik spaar nog even door en mag (als ik op reis ga) het mobieltje van mijn GK meenemen. Dan kan er niets mis gaan.
p.s. heb ik nu goed begrepen dat u een Zaans konijn bent?

 

Meneer Vos

Meneer Vos is the Boss

Hoi Leentje,
Ik ben geen Zaans konijn maar een Edams konijn. Dus je moet ook een stukje met de bus, want hier is geen treinstation. Edam is erg mooi, met het IJselmeer vlak bij, niet dat ik dat al gezien heb, maar dat weet ik van de meeuwen. Die vliegen hier steeds over en roepen dan naar elkaar over het mooie water. Ben die voor jou (en de andere konijnen) geen U is maar gewoon een jij.

Nibbit

Nibbit

.. over fietsen en Edam gesproken, mijn Gk is ooit met de fiets in de trein naar Amsterdam CS gegaan. Toen is ze gaan fietsen van Amsterdam naar Edam, langs het water, met een uitstapje naar Marken. Ze zegt “erg mooi, beslist aan te bevelen”. Ze ving veel wind. Dat krijg je natuurlijk zo hoog op zo’ n fiets!
Ik wil geen wind maar wel paardenbloembloemetjes vangen.