Terug van vakantie

10 oktober 2005

Meneer Vos

Meneer Vos

Hallo lieve vrienden,
Ik ben weer terug van vakantie, en meteen weer aan vakantie toe eigenlijk…. Moest thuis nodig de tuin bijwerken en ook alle berichten lezen die jullie de afgelopen weken hebben gezet op ons forum.
Mijn vakantie in de grote stad was heel geslaagd, ben weer helemaal op de hoogte van alle culterele en culinaire hoofdstedelijke ontwikkelingen. Tjonge, ben je twee maanden verhuisd naar het platteland en je loopt meteen achter.
Mijn GK’s hebben ook een fijne vakantie gehad, ze hebben in Frankrijk een week gewandeld met een Ezel. Dat is in feite een konijn van 200 kilo (grote oren, gek op stro en bijzonder eigenwijs eh …zinnig. Absolute aanrader voor iedereen!
Ik zal bij deze de GK van Pien en kobus nog feliciteren en alle andere dieren ook nog met Dierendag.
Meneer Vos

Jip

Jip

Beste Meneer Vos,
Wat fijn dat je er weer bent. Van de week lag Sophietje een beetje stilletjes in een hoekje en ik vroeg haar wat er aan scheelde. Ze zei: “het is wel gezellig op de groep, maar ik mis meneer vos toch wel een beetje, het zou fijn zijn als hij weer terug was”.
Ik heb haar toen getroost en gezegd dat je niet lang meer weg zou blijven.
‘s Avonds had ik in een verhuisdoos die in de tuin stond een doos gevonden die, toen ik hem opende, vol zat met iets wat mijn Grote Konijntje pannekoekemeel noemd. Ik daar met mijn snoet diep in gehangen en ik begon zowaar op je te lijken.
Sophietje moest hard lachen waardoor ons Grote Konijntje doorhad dat we iets uit aan het vreten waren. Ze moest ook wel lachen maar het was toch niet de bedoeling.
Sophie zei dat ze mijn “Meneer-Vos-imitatie” geweldig vond en ze was weer een beetje vrolijker. En ze heeft me daarna weer helemaal schoongelikt en gepoetst, niks mis mee dacht ik zo.
Tot de volgende keer en de groeten,
El Jippo

kabouter

kabouter

Dag Meneer Vos,
Ook ik heb je gemist hoor…fijn dat je er weer bent!!
Je weet toch maar nooit wat er allemaal kan gebeuren als je zo ver van huis bent…
Maarre…die Grote buiten zetten?? Ik weet het niet…geloof nooit dat ik hem aan kan… en bovendien, verder is ie niet onaardig hoor, brengt me af en toe een extra lekker blaadje en zo…
Hou hem eigenlijk liever maar te vriend…